За нас

MC-Bauchemie Müller GmbH & Co. KG е един от водещите международни производители на химично модифицирани строителни продукти и технологии с централа в Ботроп, Германия. В световен мащаб в компанията са заети над 2,500 служители, като оперира в над 40 държави. Основана преди повече от 50 години, МЦ е синоним на съвременни решения както при производството на бетон, така и при неговата поддръжка и ремонт.

Кратка история на МЦ ...

МЦ за Бетонната Индустрия

Производителите на транспортен бетон, бетонови елементи и бетонови изделия се възползват от високото качество на нашите добавки, кофражни масла и кюринг агенти, както и системите ни за бетонова козметика.

Повече...

МЦ за Инфраструктурата и Индустрията

Проектанти, архитекти, предприемачи, обществени органи и апликатори могат да разчитат на високото техническо качество на нашите системи за защита и ремонт на инженерни и индустриални съоръжения, допълнени с уникално ниво на техническа помощ. 

Повече... 

МЦ за Сгради

Организатори, предприемачи, архитекти, проектанти и апликатори намират най-добрите решения за строителството от МЦ – от планирането и внимателното избиране на най-подходящите материали до самото изпълнение. 

Повече... 

МЦ за Потребителите

Групата МЦ включва Botament и Ultrament, дъщерни фирми, които предлагат висококачествени продукти за специфичните изисквания на специализирани апликатори и крайни потребители.

За повече от 20 години, името Botament е символ на продуктови системи и специализирани строителни материали на професионално качество, достъпни в магазини за облицовъчни и строителни материали. За допълнителна информация, посетете www.botament.com

Продуктите от линията Ultrament са достъпни за специалисти и „направи си сам“ купувачи на дребно за повече от 35 години. За повече информация посетете www.ultrament.de

Корпоративна философия

Всеки отделен продукт може да окаже критично влияние върху цялата конструкция. Изборът на погрешни решения или неправилното им приложение, може да доведе до повреди на цялата конструкция или елементи от нея, а в крайни случаи, дори да застраши човешки живот. Поради това проектанти, инженери и апликатори носят значителна отговорност, с която ние сме напълно наясно.

Не само Вашето добро име и репутация са изложени на риск; бизнесът и хората също трябва да бъдат защитени. Следователно, чрез надеждни технически съвети и продуктови решения, ние посвещаваме нашите цялостни усилия, грижи и внимание, за да гарантираме, че всеки проект, в който участват нашите клиенти се изпълнява правилно, така че те да са напълно удовлетворени и спокойни. Тъй като част от това да бъдем МЦ наистина означава поемането на отговорност за човешки живот и репутация. Ние приемаме строителството сериозно.

БЪДИ УВЕРЕН. СТРОЙ УВЕРЕНО.