MC-Bauchemie [Install Adobe Flash Player to view Flash Animation]

МЦ за Сгради

МЦ е експерт в строителството на сгради за повече качество, безопасност и надеждност

Изискванията, които трябва да бъдат изпълнени в изграждането и използването на строителни конструкции са много и разнообразни. Особено по време на инженерната фаза, изготвяне на графици, правилно управление, ефективност на разходите и качеството и организиране на различните доставки са от решаващо значение. Нашите консултанти подкрепят предприемачи, архитекти и проектанти дори във фазата на проектиране, като им помагат да се намери най-доброто решение за съответната дейност.

Нашите хора посещават редовно или постоянно ако се налага обекта, за да бъдат в състояние да отговарят бързо и гъвкаво на изискванията на клиента и предизвикателствата по време на изпълнение. Те също така осигуряват техническа помощ на апликаторите при изпълнението на тяхната работа, като по този начин се гарантира успеха на всички компоненти, включващи технология от МЦ.

Специализирани продуктови системи за хидроизолиране, ремонт и защита на сгради

Ние предлагаме на партньорите си, заети в строителството, специализирани продуктови системи за хидроизолация, защита и поддръжка на търговски и жилищни сгради. Нашите решения включват високо ефективни битумни и несъдържащи битум хидроизолационни системи и изключително устойчиви, висококачествени покрития за подове, стени и тавани, както и замазки, мазилки, шпакловки, разтвори. А за ремонт на исторически сгради и паметници на културата, ние предоставяме цялостен набор от системи със специализирани продукти, с които може да бъде даден нов живот на ценни исторически сгради. Доверете се на нашите висококачествени решения и компетентността на нашите технически консултанти, и бъдете уверени, че получавате безопасност и надеждност, от които се нуждаете за Вашите проекти.