МЦ завършва рестартирането на марката и преустройството на портфолиото

Logo MC-Bauchemie

"Бъди уверен. Строй уверено. " – Новият лозунг на МЦ-Баухеми, който бе въведен като част от новата брандинг концепция и позициониране, сега е постоянно под логото на МЦ. Рестартирането на марката "МЦ" също доведе до ново структуриране на продуктите и портфолиото с услуги, с още по-голям фокус върху целевите групи на компанията и пазарните сегменти: МЦ за Бетонната индустрия, МЦ за Инфраструктура и Индустрия и МЦ за Сгради.

Изграждане на доверие: МЦ предлага ясно обещание

Целта на новото позициониране на MЦ и новия лозунг "Бъди уверен. Строй уверено.", е да се предаде, на емоционално ниво, ангажираността на компанията за превъзходство в областта на строителството. "Нашите клиенти поемат тежка отговорност, както към себе си, така и към другите. Целта ни е да им осигурим чувство на увереност и сигурност ", заявява Николаус Мюлер - син на управляващ съдружник на МЦ-Баухеми, д-р Клаус-M. Мюлер, който в момента работи като мениджър продажби за МЦ в Бразилия – при описване есенцията на новата концепция за позициониране, разработена под неговото ръководство. "Ние ден след ден искаме да постигнем това, с нашите надеждни продуктови системи, задълбочени знaния и близки, съвместни партньорства." Това са качества, които клиентите отдавна свързват с МЦ и ценят в отношенията си с компанията. "С новото ни позициониране,  даваме нов, модерен и дързък израз на вече създадена философия. В крайна сметка, "Бъди уверен. Строй уверено." изразява новото ни позициониране под формата на кратко обещание към на нашите клиенти ", обяснява д-р Клаус-M. Мюлер. Лозунгът сега е постоянна част от логото на МЦ-Баухеми. "Използването на английски език подчертава  ангажираността на МЦ като международно активна компания. А и може да се използва в целия свят, "добавя Д-р Клаус-M. Мюлер.

Нова структура на портфолиото за бързо ориентиране на клиентите

Рестартирането на марката "МЦ" също води до нова продуктова структура и портфолио от услуги, с още по-голям фокус върху целевите групи на компанията и пазарните сегменти: МЦ за Бетонната индустрия, МЦ за Инфраструктура и Индустрия и МЦ за Сгради. Това улеснява потребителите да намерят точно това от което се нуждаят. В допълнение, за максимално ефективно използване на специфичните знания и опит, които сме натрупали с годините, в МЦ се обособи отделно звено "Области на Експертност"..

За допълнителна информация, моля натиснете тук.