Новият уебсайт на МЦ-Баухеми България е готов

нов сайт MC-Bauchemie

В допълнение към по-модерния изглед и усещане, бихме искали да Ви предоставим лесно и ясно навигиране, бърз достъп до информацията относно нашата компания, както и нашите решения и продукти.

На началната страница са последните публикации, новини, актуални референции и бърз достъп до отделните пазарни сегменти на МЦ. Освен това може да изберете трите основни категории Компанията, Решения и Кариера , чрез основната навигация за по-нататъшна информация. В категория Компания, представяме нашата компания, нашата бизнес философия, местоположенията ни по света, както и отделните пазарни сегменти. 

В категорията Решения, може да откриете решения и продуктови групи за решаването на различни задачи при ново строителство, ремонт и защита на съществуващи сгради и съоръжения – от добавки за бетони, разтвори и замазки, хидроизолационни системи и реставрация на сгради до ремонт на стоманобетонни конструкции, защитни покрития, подови покрития, инжекционна технология, запълване на фуги и решения за подземната инфраструктура. 

Файлове в PDF формат на нашите технически карти, както и информация за безопасна работа, могат да бъдат открити в секцията download. Информация за текущи свободни позиции за работа в МЦ, могат също да бъдат открити на нашия нов уебсайт. Ако имате въпроси или искате да ни предоставите своите препоръки, моля свържете се с нас посредством формата за контакт.