НАЙ-ДОБРИТЕ РЕШЕНИЯ В СТРОИТЕЛСТВОТО

Изискванията, които трябва да бъдат удовлетворени при изграждането и експлоатацията на сградите и съоръженията, са много и разнообразни, като икономическата ефективност и качеството на различните дейности са от решаващо значение. Нашите технически консултанти помагат на предприемачи, архитекти и проектанти във фазата на проектиране като предлагат най-доброто решение.

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КОМПЛЕКСНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ РЕШЕНИЯ

Нашите хора посещават редовно или постоянно ако се налага обекта, за да бъдат в състояние да отговарят бързо и гъвкаво на изискванията на клиента и предизвикателствата по време на изпълнение. Те също така осигуряват техническа помощ на апликаторите при изпълнението на тяхната работа, като по този начин се гарантира успеха на всички компоненти, включващи технология от МЦ. 

Доверете се на нашите висококачествени решения и компетентността на нашите технически консултанти и бъдете сигурни, че ще получите необходимите за Вашия проект безопасност и надеждност.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРОДУКТОВИ СИСТЕМИ ЗА ХИДРОИЗОЛИРАНЕ, РЕМОНТ И ЗАЩИТА НА СГРАДИ

Ние предлагаме на партньорите си, заети в строителството, специализирани продуктови системи за хидроизолация, защита и поддръжка на търговски и жилищни сгради. Нашите решения включват високо ефективни битумни и несъдържащи битум хидроизолационни системи и изключително устойчиви, висококачествени покрития за подове, стени и тавани, както и замазки, мазилки, шпакловки, разтвори. А за ремонт на паметници на културата, ние предоставяме цялостен набор от системи със специализирани продукти, с които може да бъде даден нов живот на ценни исторически сгради.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123