НАДЕЖДНИ СИСТЕМИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ЗАЩИТА НА СТОМАНОБЕТОННИ

Независимо дали работата Ви е свързана с възстановяване на бетон, полагане на защитни покрития, инжекционни или хидроизолационни дейности, ние Ви предлагаме иновативни продуктови системи, допълнени с уникално ниво на техническа помощ.

ОСИГУРЯВАНЕ НА СИГУРНОСТ, УСТОЙЧИВОСТ И ДЪЛГОТРАЙНОСТ

Строителството и ремонтът на мостове, тунели, многоетажни паркинги, летища, пристанищни съоръжения и дори канализационни колектори са комплексни и сложни начинания. Такива проекти имат огромно значение за развитието на страната и затова често се извършват при голямо обществено внимание. Дори дребни неточности или грешки могат да доведат до скъпо струващи последствия, да повлияят негативно върху нечия репутация, а в крайни случаи, дори да застрашат човешки живот. С нашите продуктови системи и техническа помощ, осигуряваме на клиентите си сигурност, устойчивост и дълготрайност на такива съоръжения. 

ИНДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ПРОМИШЛЕНОСТТА

Същото важи и за нашите индустриални клиенти. За тях предлагаме разнообразни и индивидуални решения, които в най-голяма степен да удовлетворят специфичните изисквания на всеки проект. От високо устойчиви на химични и механични въздействия, WHG (германски закон за водните ресурси) съвместими индустриални подови покрития за химическата промишленост, до проводими подови системи при производството на електронни компоненти, или системи за ремонт и защита с висока плътност за сепаратори и пречиствателни станции за отпадъчни води. Въпреки това, един добър продукт не е достатъчен, за да се гарантира крайния успех. Професионалното изпълнение е също толкова важно. Така че ние редовно обучаваме апликатори за правилно използване на продуктови ни системи. Освен това, нашите опитни служители осигуряват техническа помощ на проектанти, архитекти и строители, както във фазата на самото проектиране, така и по време на изпълнението на обекта, като са рамо до рамо с тях, до реализацията на проекта.

abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123 abs 123